#alorsetar

#alorsetar

Total media:618.949

Top Posts

double tap โ™ฅ๏ธ kalau nak mcm ni...... mai cari @nuarweddingcouture tauuu . photo ...


GARAGE INC.๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ž * * ๐ŸŽฆ :@Matpit_30 * * ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ๐Ÿ”ฝ...


Karisma Jelajah Suria 2019 Terima kasih @suriamalaysia Love you lahโค๏ธ Terima ka...


Datang Bagaikan Realiti Pergi Bagaikan Mimpi๐Ÿ˜ˆ cc @_amirul.hassan #alorsetar #125z...


#Repost @khairiledry_jr โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข " Bersyukur Dengan Kita Ada, In Sha A...


22KM Gais. Lock Sampai Habis๐Ÿ‘Œ๐Ÿป ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠRIDE TO TELUK SENANGIN BEACH, PERAK๐ŸŒŠ๐...


Bagi Nasihat Sikit. Sampai Bila Nak Race Ja๐Ÿคฃ cc @_jebatz #alorsetar #125zr_alorse...


" Pergi Sama-Sama Jem Kita Tunda Tinggal Belakang Kita Tunggu Depan."๐Ÿ™๐Ÿป ๐ŸŒŠ๐ŸŒ...


Pagi Donia #alorsetar #125zr_alorsetar #uf_utarafamilia #125zr_pulaupinang #y15zr_alo...


Most recent

Roti Oreo Cheese dan Red Velvet Cheese. Sapa yang penah makan mesti tau sedap dia mac...


VIVO V17 PRO โœ…Newset โœ…8GB RAM/128 ROM โœ…Warranty 1 Year VIVO โœ…Colour Knight Bl...


๐Ÿ’–โ„FREEZER BUDDY SET TUPPERWAREโ„๐Ÿ’– FREE BOXโ—โ— ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ โœ… FreezerMat...


Freezermate mmg pilihan suri Rumah masa kini.. Love x? . TIE ๐Ÿ“ฑ0124438854 . . #tu...


JIMAT RM19 ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ _ AINAA SERUM, AINAA CLEANSER , AINAA SUNSCREEN & AINAA SCRUB...


โ€ผ๏ธ NEW ARRIVAL โ€ผ๏ธ ๐ŸŒธ TANIA KEBARUNG ๐ŸŒธ . ๐Ÿ’ฏDesign yang EXCLUSIVE,LIMITE...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


RAMAI LELAKI MENGALAMI MASALAH T.A.H.A.N L.A.M.A Kan? . Mesti ada bro yang mengalami ...


TQ TQ TQ๐Ÿ’‹ Kak Azie @aziekitchen ๐Ÿ˜ . Pd yg berminat nk try2 produk sihat ni leh ...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Rubber Stamp . www.wasap.my/60194187919 . Jika anda tiada masa nak keluar ke kedai ut...


Berminat boleh komen โ€œDM SAYAโ€ . Tahun 2020 menghampiri kita tapi adakah korang s...


"Trailer video coming soon" ๐ŸŽฅ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ @gongneraka_115fi @galerijupiter_rcfi @kroni...


3BOTOL + 1MAAJUN + FREEPOS . Obat lintah warisan paktam merupakan campuran 75% lendir...


Hari ni kita up job #awninglengkung untuk taska. Cuba teka kaler apa awning nya nanti...


1BOTOL + 1MAAJUN + FREEPOS . Obat lintah warisan paktam merupakan campuran 75% lendir...


Tayang Ontut Sikit Sapa Kaki Cucuk Angin Tu๐Ÿ˜œ #alorsetar #125zr_alorsetar #uf_utar...


*Special Promo Saunaku* Bermula 26 September sehingga 31 Oktober 2019. Dengan setiap...


SCORING normally disebabkan loan yg kita ada tak cukup utk setahun dan loan yg kita a...


*PROMO ONLINE CLASS*โ € โ € Kek Limited Edtion Mamasab!โ €โ € Akan mendarat di Kedah ...


Hampa jangan pelik pasaipa kulit hampa makin lama makin kusam & berjeragat. Jeragat t...


Hampa jangan pelik pasaipa kulit hampa makin lama makin kusam & berjeragat. Jeragat t...


โ†ช๏ธ Jenis Cop - Cop Biasaโ€ขโ€ข . Tq tempah dengan @copgetah.mrl ๐Ÿค—๐Ÿค— . == ๐Ÿ‘...


โ€œไธ‹้›จๅคฉ๏ผŒๆˆ‘ไนŸๅฏไปฅ่‡ชๅทฑๆ’‘ไผžโ˜”๏ธโ€ โ€œ I can also carry my own umbrella...


Doll skin foundation RM 38 ๐Ÿ˜SENDAYU TINGGI DAN JRM PENDANG, KEDAH ๐Ÿ’–MAKE UP๐Ÿ’–S...


set crankcase n block spec 62 ๐Ÿคค๐Ÿ˜.. dah ubah tapak tiang headblcok ๐Ÿ˜ˆ .. semes...


. . Cuci - cuci mata sambil2 stuck dalam jammed. . . Baru lah tak stressed. Yg stress...


Repost by: @pyesaa.__ ๐™Ž๐™ฎ๐™–๐™ž๐™ฉ๐™–๐™ฃ ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™– ๐™ง๐™š๐™Ÿ๐™š...


๐™Ž๐™ฎ๐™–๐™ž๐™ฉ๐™–๐™ฃ ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™– ๐™ง๐™š๐™Ÿ๐™š๐™˜๐™ฉ ๐™™๐™ง๐™ฅ๐...


RUSSIAN BROWN ๐Ÿคฉ Have you prepare your attire for your event?? How about your lens?...


Look at here ... #FREE *BALI VACATION ๐Ÿ„โ€โ™€๏ธ๐Ÿ„โ€โ™‚๏ธ๐Ÿ–๐Ÿ– Now everyone...


[KETAT.MANIS.SENSASI] . ๐Ÿ’„Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?...


๐ŸŠ . . . #matrempitkuantan #budak_video_official #jupiterz #jenterakapcai #motorkap...


[KETAT.MANIS.SENSASI] . ๐Ÿ’„Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?...


[KETAT.MANIS.SENSASI] . ๐Ÿ’„Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?...


. Jom lekaih hampa selit order sebelum 23hb ni!!! . . #sweetiesmomochi #mochialorset...


[KETAT.MANIS.SENSASI] . ๐Ÿ’„Masih guna panty liner sebagai pelapik seluar kecik anda?...


Colorful birthday setup Please click link / dm if interested. #surpriselangkawi #ro...


Haircut by @kittss_ . ........................... Untuk booking WS/CALL - 014 758 758...


Customer belanja gambar @sambalbilisrangup di Hardrock Cafe Bali.. KAKI TRAVEL APA LA...


Kek Limited Edtion Mamasab!โ €โ € Akan mendarat di Kedah Jumaat 25 Oct ni!โ €โ € .โ €...


Kita throwback @sambalbilisrangup di Peninsula Island..mudah katanya nk bawa travel.....


Nindiaaa throwback breakfast sis buat utk Pak Encek smlm๐Ÿ˜†Ternganga mak mertua i tu...


๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›. . Utk tgk lebih banyk baju boleh pm atau walkin kat butik teru...


Assalamualaikum semua ๐ŸŒฝ๐Ÿ๐Ÿˆ okay harini seperti biasa walaupon hujan โ˜บ๏ธ SH...


Mesin berkapasiti lebih besar untuk yang berniaga! Hubungi kami untuk meningkatkan pe...


๐ŸŒนPROMO STICKER SERENDAH 7 SEN โ€ผ๏ธFREE DESIGN โ€ผ๏ธFREE POSTAGE www.wasap.my/6...


๐Ÿ”ฅ SALE! SALE! SALE! ๐Ÿ”ฅREADY STOCK . Bawal Kekaboo & Mirabelle Price : RM 20.00 ...


โ†ช๏ธ Jenis Cop - Cop Biasaโ€ขโ€ข . Tq tempah dengan @copgetah.mrl ๐Ÿค—๐Ÿค— . == ๐Ÿ‘...


๐Ÿ”ฅ SALE! SALE! SALE! ๐Ÿ”ฅREADY STOCK . Bawal Kekaboo & Mirabelle Price : RM 20.00 ...


๐Ÿ”ฅ SALE! SALE! SALE! ๐Ÿ”ฅREADY STOCK . Bawal Kekaboo & Mirabelle Price : RM 20.00 ...


KEBAYA SONGKET KUNING GOLD . Hujan2 ni kita up lagi baju yg ada kat butik ๐Ÿ’• . Mai...


Semoga sentiasa di murahkan rezeki.. tq tempah dengan @mrlprint . ๐Ÿ‘‡tengok contoh d...


Semoga sentiasa di murahkan rezeki.. tq tempah dengan @mrlprint . ๐Ÿ‘‡tengok contoh d...


Old ways wont open the new doors. #mobilegraphy#vsco#photography#malaysia#mobilephot...


*Special Promo Saunaku* Bermula 26 September sehingga 31 Oktober 2019. Dengan setiap...


Justtt sharinggg๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ In diet, key thing is consistency๐Ÿ’‹ Nk konsisten mmg s...


๐Ÿ”ฅ G*c*i Pouch๐Ÿ”ฅ . Gred : AAA . 26x14x12cm . Rm 90 Sm Rm 95 Ss . WhatsApp 0125525...


2019 Run For Peace Perlis and Kedah was participated by more than 8,000 peace lovers ...


๐Ÿ”ฅ B*ng*l ๐Ÿ”ฅ . Gred : AAA . 35x24cm . Rm 105 Sm Rm 110 Ss . WhatsApp 0125525600 0...


๐Ÿ”ฅ C*ach Pouch ๐Ÿ”ฅ . Gred : AAA . 14x25cm . Rm 80 Sm Rm 85 Ss . WhatsApp 012552560...


. Alhamdulillah done restock mochi-mochi favourite hampa kat COOLBLOG Jitra dalam huj...


๐Ÿ”ฅ C*ach Pouch ๐Ÿ”ฅ . Gred : AAA . 14x25cm . Rm 80 Sm Rm 85 Ss . WhatsApp 012552560...


Simple je kan #BajuRenangZulaikha ni? Simple simple dia pun, pilihan ramai ni. Ramai ...


๐Ÿ”ฅ Sling bag๐Ÿ”ฅ . Gred : 5A . 9x7.5inch . Rm 80 Sm Rm 85 Ss . WhatsApp 0125525600 ...


Happy Birthday Caliph Zidan! Tema spiderman pulak tahun nih... Thank you kak @shaile...


Buat cik hakak sekalian yang ada masalah penuaan kulit dan garis halus tu memang helo...


Load More