#aweks

#aweks

Total media:18.072

Top Posts

Cuaca hari ini agak panas tp di hati sy ttap sejuk bila melihat awk🥰 follow ig @a...


Korang tengok dan like je tau, follow ig @awektudung68 untuk banyak lagi gambar dan v...


indahnya cinta kalau diberi kepercaya❤️. Korang jangan tengok dan like je tau, fo...


Pagi-pagi bos da ajak teman dia pergi shopping, i on jer asalkan orang blanja 🥰 f...


Lunch jap lagi nak makan kat mana?? Soalan paling susah pada abad ini.. 😂 orang t...


. . . . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #tiktok #tiktokmalaysiaoff...


kemanakah kita di pagi hari ini?? pagi2 dah naik bas 😞.. follow ig @malay_pretty_1...


. . .@shayngjaelmangilin_ . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #tikto...


hanya makan yg boleh mengubat hati yg luka 😞 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pr...


Most recent

Awal hari ni bertolak pi kerja .. . abg tu da bangun ke belum tu🤭 follow ig @awek...


🐒💔 #funimatechallenge #funimatemalaysia #funimatepro #funimateedit #funimate_ma...


sebelum tido hehe..gudnyte 😘 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_...


@_tunkuhekall @_tunkuhekall @_tunkuhekall . . . #goyanghot #goyangbasah #goyangsexy #...


panas2 pon sibuk nk keluar shopping jgk 🤗 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pret...


Aq mampu untuk tipu semua orang dengan senyuman ni😷 tapii aq tak tau sampai bila ...


@sitisacak @sitibaek #awekhot #awektiktok #awekseksi #awektudungseksi #aweks #awekbe...


Cuaca hari ini agak panas tp di hati sy ttap sejuk bila melihat awk🥰 follow ig @a...


Pagi-pagi bos da ajak teman dia pergi shopping, i on jer asalkan orang blanja 🥰 f...


Hmmm🤧 . .. . . ... .. #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #tiktok #tiktokm...


Ops x ingt nk pka bra laa😚ternampak puting ke tu🥺padu gaiss mlm ni kasi payung...


Jum teman i tidur 💋 #tiktok #awektiktok #awektiktokmalaysia #awektiktokgelek #awe...


bersukan boleh menyihatkan kita 🏃‍♀️ follow ig @malay_pretty_11 @malay_pret...


Follow @sonia_darllllll . . . . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #t...


😍😍😍😍😍 #tiktok #tiktokgelekpadu #tiktokdance #gelek #gelekgelek #goyang...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


PAYUDARA BULAT MANTAP. TAK PAKAI BRA TAPI TEGANG DAN MEMBULAT PEJAL DILIHAT!! . . Kin...


Orangnya memang dah cantik, bila pakai shawl pleated serong @intanesescarves_ bertam...


Abg d mana😢😂?@_mexnaa59 @_mexnaa59 #tiktok #tiktokmemes #tiktokmalaysia #tiktok...


Panasnya harini 😥😥 #tiktok #tiktokmalay #awektiktok #awektiktokmalaysia #awekti...


1, 2, 3 dan 4, pilih cepat siapa yang awk minat 🙈..ehh jadi pantun plk 😂..follo...


#viral #video #videoviral #awektiktok #aweks #awekmalaysia


masa untuk berehat..penat dh jejalan td..kita naik T je..xmampu nk naik H 🤣 follo...


Gud night my follower🌃😘💖 . #aweksekolah #awekseksi #awekkurung #awekcantik #...


#tiktok #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokgirls #tiktokgelek #gelekhott #gelek #gelekmau...


#tiktok #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokgirls #tiktokgelek #gelekhott #gelek #gelekmau...


#sedih #sukasuka #selagimampu #santai #viral #video #videoviral #awektiktok #aweks #a...


Hai korang! . . Ramai lagi ke yang belum try eya.tatia liptint ni? Ramai lagi ke yang...


Matpetang✨❤ @atqhnbla #funimatechallenge #awekperlis #mantapmon #mantapjiwa #awe...


Follow @sonia_darllllll . . . . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #t...


Abg nk makan ape nak masak nie😬 . . . ... .. #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tikto...


BUDAK BARU NAK RAP😎 @budakmotorofficial @chancetherapper @budak_y15zr @budak_ti...


Por lo sangre nueva que despertó al pueblo, vamos cabros fuerza y aguante 🇨🇱 @...


Por lo sangre nueva que despertó al pueblo, vamos cabros fuerza y aguante 🇨🇱 @...


Por lo sangre nueva que despertó al pueblo, vamos cabros fuerza y aguante 🇨🇱 @...


sebelum tido hehe..gudnyte 😘 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_...


hanya makan yg boleh mengubat hati yg luka 😞 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pr...


Follow @sonia_darllllll . . . . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #t...


Lepak jom😋 . . . #awekgelekmalaysia #awekcantik #awekmanis #awektudung #awekmalays...


indahnya cinta kalau diberi kepercaya❤️. Korang jangan tengok dan like je tau, fo...


#tiktok #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokgirls #tiktokgelek #gelekhott #gelek #gelekmau...


#tiktok #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokgirls #tiktokgelek #gelekhott #gelek #gelekmau...


#tiktok #tiktokhot #tiktokgirls #tiktokgirls #tiktokgelek #gelekhott #gelek #gelekmau...


#awekbertudung #awekseksi #awektiktokmalaysia #aweks #awekmalaysia


#aweks #awektudung #awektiktokmalaysia


#awekseksi #awekbertudung #aweks


jangan mencintai jika tidak tahu erti setia.. follow ig @malay_pretty_11 @malay_pret...


Sihatkan lah badan🍂 . . . #awekmelayu #awektudung #awekkolam #awekbola #awekcun #a...


kemanakah kita di pagi hari ini?? pagi2 dah naik bas 😞.. follow ig @malay_pretty_1...


Korang tengok dan like je tau, follow ig @awektudung68 untuk banyak lagi gambar dan v...


Muka goda Ah🤤♥ . Tag owner vid⚠️ . . #aweks #awekseksi #tiktok #tiktokgirls ...


#gelekgelek #mabukoriginal #goyangpantat #tiktoksexy #awekmantop #gelekmaut #gelekpad...


#awekmelayu #awektudung #awekkolam #awekbola #awekcun #aweks #awekhot #awekmuda #awek...


Merindukan org yg sma stiap hari 💙 @aqieb_ismail @aqieb_ismail @aqieb_ismail @aqie...


Sweetdream awak 🌚💘 #awekmanjasangat #awektiktokmalaysia #aweksekolahmalaysia #a...


Hampa nak kawan dengan aku, aku kawan lah. Hampa tak suka aku, aku okay je. Hampa bua...


Follow @sonia_darllllll . . . . . . . #tiktokawekmelayu #tiktokmemes #tiktokdance #t...


#awekseksi #awekbertudung #aweks


hot days..follow ig @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_pret...


gudnyte 😴 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_p...


#awekmelayu #awektudung #awekkolam #awekbola #awekcun #aweks #awekhot #awekmuda #awek...


today is lazy day 🙁 follow ig @malay_pretty_11 @malay_pretty_11 @malay_pretty_11...


Load More